Keresési eredmény a(z) „varosi_vasut” címkére
Rendezés:

Vasút

Megállás nélkül halad át az M3-as metró július 13-ától, hétfőtől a Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed állomáson, mert ezen a két helyszínen is elkezdődnek a vonalfelújításhoz kapcsolódó korszerűsítési munkák.

Vasút

A metróvezető és a forgalomirányító sem ismerte el a felelősségét a 2016-os Pillangó utcai metróbaleset miatt indult büntetőeljárás előkészítő ülésén.

Vasút

Befejezték Bécs legrégebbi metróvonala, az U6 szerelvényeinek klimatizálását és az összes kocsit napvédő fóliával vonták be. Összesen négymillió eurót fordítottak a beruházásra.

Vasút

Állomásfelújítási munkálatok miatt július 13-ától nem állnak meg a szerelvények a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 29-étől július 5-éig.

Vasút

Pályakarbantartás miatt július 4-étől 12-éig a 17-es villamos terelt, a 61-es rövidített útvonalon közlekedik, az 59-59A helyett pedig pótlóbusz jár.

Vasút

Az összegből meg is rendelték az opciós négy szerelvényt.

Vasút

A sajátos földtani adottságok miatt a szentpétervári metró a világ egyik legmélyebb föld alatti vasúti rendszere. Szekeres András, a Junkies frontembere szinte hazajár a Nagy Péter cár alapította orosz nagyvárosba, és amikor A-ból B-be kell eljutnia, előszeretettel veszi igénybe a jól működő „petyerburgszkoje metro” szolgáltatásait.

Vasút

Volt, akit negyvennyolcszor kaptak bliccelésen.

Vasút

Úgy tűnik, nem egy valós közlekedési igény kielégítésére kerestek optimális megoldást az új villamossal, inkább csak politikai döntés született arról, Debrecennek jár még egy vonal.