Keresési eredmény a(z) „virgin_galactic” címkére
Rendezés:

Repülés

Űrrepülőgép: jól működik a hajtómű és a „tollaslabda-rendszer” is. Újra felhasználható rakéta és kabin: a mentőrendszert az űr határán tesztelték.

Repülés

A Stratolaunch túlesett olyan fontos próbákon, mint az üzemanyag- és az elektromos rendszer ellenőrzése, de saját erejéből még nem gurult.

Repülés

Sikeresen vizsgázott a mechanizmus, ami rossz pillanatban kapcsolva az előző SpaceShipTwo és egy pilóta pusztulását okozta.

Repülés

A Cosmic Girl tízezer méter fölé emeli a hordozórakétát, rugalmas és olcsó indítási mód. Készül közben a két Jumbó nagyságú óriási Stratolaunch is.

Repülés

Leoldás ötvenezer lábon, siklás a pályáig tíz perc alatt, a farokrész rögzítve... A Virgin Galactic gépe 2020 után vihet fizető utasokat.

Repülés

A turistákat 100 kilométerre emelő gép két évvel ezelőtti katasztrófa után ez a második példány első tesztje, sok módosítással.

Repülés

Valahol a Concorde és az Aerion business jet között: negyven utas és nagy hatótávolság, a most elérhető technológiával.

Repülés

Elkészült az elpusztult Enterprise utódja, a Unity. Védelem pilótahiba ellen, más üzemanyag. Jegy Hawking professzornak.

Repülés

Túl korán nyílt a feathering-rendszer, túlterhelte a gépet. A program folytatódik, épül a második gép.

Repülés

A jelek szerint nem szerkezeti-konstrukciós hiba okozta a balesetet, a program folytatódik, épül a következő űrrepülőgép.