A direkt disztribúcióban lát lehetőségeket a TCP Logisztikai Kft.

iho   ·   2016.11.08. 16:15

A TCP Logisztikai Kft., amely elsősorban gyógyszerek, gyógyszeripari termékek szállítására koncentrál, a nyugat-európai példához hasonlóan a direkt patikai kiszállítás mennyiségének és arányának növekedésére számít. Menyhárt Zoltán tulajdonos-ügyvezető szerint az évi 22-30 millió eurós hazai és a 100-150 milliós közép-kelet-európai piacon már látszik a fejlesztés iránti törekvés.

Régiónkban a gyógyszerlogisztikai piac a nagy cégek számára túl kicsinek bizonyul, míg a kis cégek többsége nem szolgáltat elég jó minőségben – tette hozzá. A nemrég indult, de több mint tízéves tapasztalattal a háta mögött ringbe szálló TCP Logisztikai Kft. már képes a fuvarrendeléseket a gyógyszerszállításra validált, dedikált új eszközökkel teljesíteni, szolgáltatásaikat – egy raktározó céggel közösen – főként gyógyszergyártó multiknak, de kisebb nemzetközi cégeknek is kínálják. Menyhárt Zoltán szerint a TCP-nak nincs hasonló versenytársa, a nemzetközi logisztikai multiknál pedig ügyfélközpontúbbak tudnak lenni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek