A Lufthansa lemondta az alapítása 60. évfordulójára tervezett ünnepségeket, olvasható a légitársaságnak szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Az eredetileg tervezett jubileumi ünnepségek helyett a Lufthansa 2015. április 17-én élőben közvetíti a kölni dómból a 4U9525 jelzésű járat áldozataira emlékező szertartást.

A Lufthansa úgy döntött, hogy a 4U9525 jelzésű járat katasztrófájának áldozatai iránti tiszteletből lemondja az alapításának 60. évfordulójára tervezett 2015. április 15-i ünnepi rendezvényeket. Az eredetileg tervezett jubileumi ünnepségek helyett a légitársaság 2015. április 17-én élőben közvetíti dolgozóinak a kölni dómból a hivatalos állami megemlékezést, ahol a gyászoló családok és barátok együtt emlékeznek az áldozatokra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!