A nagy Szergejdíszítés: ma még lehet pályázni!

iho/vasút   ·   2015.07.11. 13:45
diszserg0

Ez már tényleg az utolsó pillanat, de még mindig lehet pályázni! Ha éjfélig beérkezik a kiszínezett Szergeje, ugyanúgy részt vesz az ötletpályázaton, mint aki egy hete beküldte már a terveit! iho@indohaz.hu Várjuk a színterveket!

Korábban írtuk:

Szerdáig még lehet jelentkezni, ötletelni: kiadónk a Szergej-évforduló kapcsán hirdetett ötletpályázatot, amelynek lényege, gondoljuk újra a Szergej színeit! A Taurusok és Traxxok prímán mutatnak reklámmozdonyként, de az nem járja, hogy a nagyvasúti dízelgépeket ne lehessen fölöltöztetni!

Ezért írtuk hát ki a pályázatot! Elöljáróban sietünk hangsúlyozni, a nyertes műveket nem fogjuk mozdonyon viszontlátni, de az, hogy olvasóink saját örömükre és mások boldogságára is készíthetnek fantáziarajzokat, éppen elég motivációs erő lehet. Nézzük meg, milyen lehetne a luganszki nagyvas, ha nemcsak a jól ismert színösszeállításaiban pompázna!

Két pályaművet már korábban bemutattunk, most itt van néhány újabb.

Szomszéd Mátyás pályaműve. A képre kattintva galéria nyílik. Várjuk az ön pályamunkáit is!

Minden, a képzelőerőt megmozgató, az esztétikai érzékünkre ható pályázati műért hálásak vagyunk. Ugyanakkor:

  • a nyílt pályázatra teljes, kész pályaműveket várunk,
  • egy pályázó legfeljebb két, a mozdonyt mindkét oldalnézetből, valamint elölről és hátulról is ábrázoló grafikai tervvel jelentkezhet,
  • a pályamunkákat kizárólag digitális formátumban várjuk a következő címre – ugyanide írjanak, ha további információra van szükségük: iho@indohaz.hu.

Amennyiben a kiírás sikeres lesz, további sorozatok újonnan kreált színtervére is kíváncsiak leszünk.

Pályázati határidő: 2015. július 15. A kiírók a beérkezett képek felhasználási jogát és a pályázó adatait harmadik félnek nem adják át. Eredményhirdetés az augusztusi Indóházban, és ezzel párhuzamosan az ihón.

Fődíj: kétszemélyes utazás Bécsbe az Advent expresszel decemberben.

Második díj: kétszemélyes utazás élményvonattal a békéscsabai kolbászfesztiválra (október 24.)

További elismerések: öt, egyenként 6000 ezer forint értékű Indóház ajándékcsomag a készleten lévő termékekből (könyvek, pólók, bögrék, hűtőmágnesek, Indóház előfizetés, és így tovább).

Az „alapanyagot” eredeti pályázati kiírásunkból tudják letölteni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek