A praktikus és illatos férfi dezodorokról

iho   ·   2019.07.20. 02:59

(x)

Ezután már eltér a rituálé, ugyanis a férfiak nagyjából itt végeznek is a fürdőszobai teendőikkel, míg a nők nekiesnek a fésülködés és sminkelés időigényes folyamatának.

Időnként érdemes lecserélni a dezodort

Térjünk vissza azonban a dezodorálás témájára. Azt hihetnénk, hogy nincsenek ezzel kapcsolatosan nagy titkok. Azonban mégis. Kutatások bebizonyították, hogy a korábban jól bevált dezodor nem biztos, hogy később is ugyanannyira hatékony lesz számodra. Ugyanis a tested, a verejtékmirigyek idővel megszokják az adott terméket és idomulnak hozzá. Amikor azt érzed, hogy a dezodorod hatékonysága már nem az igazi, akkor ideje váltani.

A másik titok pedig, hogy a dezodor használata valójában nem az izzadás ellen, hanem a kellemetlen szagok ellen ajánlott. Építsd bele a napi higiéniás teendőid közé a dezodorálást, ha téged is érint ez a probléma.

Érzékeny bőrű férfiak kerüljék a túl intenzív illatú férfi dezodorokat, valamint ne alkalmazzák közvetlenül borotválkozás után.

A Myparfüm.hu kínálatában számos híres, neves és fantasztikus illatmárka dezodora is megtalálható, akár deo vagy deo stick formájában. Válaszd ki a kedvenc parfüm illatodhoz illő dezodort, és legyél egész nap friss és illatos.

Íme néhány ajánlat a Myparfümtől.hu-tól

Giorgio Armani Acqua di Gio

A deo stick 75 grammos kiszerelésben kapható.

Hugo Boss Hugo Man

Az illathoz tartozó deo 150 ml-es méretben kapható deo spray formájában.

Lacoste L’Homme

Ennek a kiváló illatnak a deo változata elérhető 150 ml-es kiszerelésben deo spray formájában, vagy akár megvásárolhatod 75 grammos deo stick verzióban is.

Paco Rabanne 1 Million

Az illathoz tartozó dezodor 150 ml-es deo spray kiszerelésben kapható a Myparfüm.hu-nál.

Válassz a dezodor mellé a kedvenc parfümödből is, amit akár önálló termékként, akár parfüm szettben is megvásárolhatsz. Több termék vásárlása esetén a házhozszállítás költsége sem terhel.

Böngészd végig az akciós termékek listáját, hátha megtalálod közöttük a kedvenc parfüm illatodat, vagy ha esetleg elcsábulsz, és szívesen tesztelnél egy új illatot, akkor is vár rád számos parfüm márka kiváló illata. Ha nem mersz belevágni ismeretlenül egy új illat viselésébe, válassz a férfi illatminták közül, hogy kipróbálhasd a kiszemelt illatot magadon is.

Az illatminták 1 és 2 ml közötti méretű változatokban kaphatóak, márkától függően.

Az ápoltság és igényes megjelenés egyik összetevője a friss és kellemes illat. Használj dezodort, hogy elnyomd az esetleges kellemetlen szagokat, és hogy egész napra friss és üde maradhass.

Kapcsolódó hírek