A világ legszebb repülőgépe

Trautmann Balázs   ·   2015.04.17. 08:45
anadesign0

A japán ANA légitársaság egy új építésű Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépét fogja egészen különleges festéssel ellátni, még a gyártás során. A JA873A lajstromjelű repülőgépet 2015 őszén veszik majd át Charlestone-ban a gyártótól.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: ANA)

A gép az öt évesre tervezett ANA Star Wars Project első jele – annak igen látványos. A programot az ANA a Walt Disney japán leányvállalatával kötött megállapodás alapján építi fel, a repülés- és Csubakka-rajongók legnagyobb örömére. Persze a japán légitársaság nem önzetlenül fektet tőkét és munkát a programba: saját nemzetközi hálózatát kívánja a különleges repülőgépekkel népszerűsíteni, egyben emelni az ANA márkanév ismertségét és értékét. Ezt a célt egészen biztosan eléri, erre az első grafikai terv után nagy összegben mernék fogadni.

A légitársaság külön weblappal is készült a szárnyas R2-D2 bejelentésére. Sajnos azt még nem árulták el, hogy kiről mintázzák a következő repülőgépet – igaz, ezzel is azt érik el, hogy a rajongók találgatásával még nagyobb a hírverés.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek