A Volánbusz egyes járatain is érvényesek a vasúti balatoni napijegyek

MTI/iho   ·   2020.07.29. 09:00
balatonfured_vasutallomas0

Ezekkel a napijegyekkel a Budapest–Balatonalmádi–Balatonfüred–Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.

Nemcsak vonatozni lehet a vasúti jeggyel Tihanyig, a Volánbusz járataira is föl lehet szállni

Hozzátették, a MÁV-Start idén nyáron vezette be két új jegytípusát: a Balaton 24 és a Balaton 72 jegyeket, amelyekből eddig 6300-nál is több kelt el. Ezek a jegytípusok 24, illetve 72 órán át korlátlan utazási lehetőséget biztosítanak a Balaton környékén. A napijegyek az állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el, utóbbinál tíz százalékos kedvezménnyel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.