A Wally termékcsalád

iho   ·   2019.05.14. 07:20

(x)

A montemurloi manufaktúra fejlesztői igen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az elkészített termékek mindegyike minőségi legyen. A gyártás során olyan természetes összetevőket használnak, amelyek alkalmasak az otthoni illatosításra.

A Wally termékei megtalálhatók a lakasparfum.hu webáruház oldalán, ahol az otthoni illatosításra használt termékek tömkelegét találod. Ezek a termékek bearanyozzák otthonodat, elmélyülhetsz az illatok világában, relaxálhatsz egy fárasztó nap után. Ebben pedig segítséget nyújt neked az egyik legkedveltebb termékcsalád, a Wally 1925. A márka illatainak segítségével az olaszországi illatokat is megismerheted, hiszen ezek az árucikkek innen származnak. Hogy milyen formában találkozhatunk velük?

A lakasparfum.hu kínálatában megtalálhatók a diffúzorok, bambuszpálcás illatosítók, lakásillatosító spray-k, textil parfümök, illatos papírok, valamint találkozhatunk tusolózselé, kölni, testápoló, folyékony szappan, tusfürdő, sampon, habfürdő, arc- és testápoló, fürdősó, ránctalanító kozmetikumokkal is.

Tehát a Wally termékcsalád széles kínálattal rendelkezik, amelyek csodálatos illataival elkápráztatnak minket. Az aromák sokasága közül pedig választhatjuk a narancs, fahéj, toszkán levendula, tengeri szellő, bazsarózsa, firenzei piros liliom, fekete borostyán, Boboli-kerti citrom, dohány, trópusi esőerdő, narancs és fahéj, gyümölcsös illatokat, és virágos gyümölcsös, fűszeres illatokat egyaránt. Az illatosítókban a bambuszpálcás, spray, diffúzor illatosítók típusai találhatóak a weboldalon.

A kozmetikumokban is ezek az illatok valamelyike fedezhető fel, használatuk során pedig ugyanolyan csodás aromák szabadulnak fel, mintha bármelyik másik illatosító terméket használnád. A Wally készítményei minőségi alapanyagokból készülnek, ezért sokáig megtartják az illatokat, így hosszantartó élvezetet nyújtanak.

A bambuszpálcás illatosítók közül megmutatnám az egyik illatot, ez pedig a tengeri szellő.

A mediterrán illatanyagok kompozíciója, mely a frissességet sugározza, használata során relaxálhat, ellazulhat. 500 ml-es kiszerelésű, minőségét a felbontás után 6-7 hónapig őrzi meg.

Kedves Vásárló, ha a Wally termékcsaládot választod, elutazhatsz az olaszországi gyümölcsök és virágok közé. Válaszd ki a termékek valamelyikét, és legyen a tiéd a legjobb illat.

Kapcsolódó hírek