Átfogó taxistüntetés Budapesten

MTI/iho   ·   2016.03.10. 11:00

A taxisok a Deák térre vonultak, ahol forgalomlassító demonstrációt tartanak. Komolyabb fennakadás – a vártnál alacsonyabb részvétel miatt – azonban nincs – értesültünk az M1 híradójából.

Korábban írtuk:

A demonstrációval nem kívánják a forgalmat akadályozni – nyilatkozta a taxisok képviselője –, ezért nem lesznek út- és sávlezárások sem. A tüntetők a Hősök terén gyülekeztek reggel, a résztvevők négy csoportra oszolva a Budapesti Közlekedési Központ, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, az amerikai nagykövetség és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elé vonulnak – az utóbbi helyen nyolcpontos petíciót is átnyújtanak, amelyben az uber sofőrjeivel szemben hasonlóan szigorú elvárásokat szorgalmaznak, mint amilyenek velük szemben vannak. A demonstrációra március 11-én estig kaptak engedélyt.

(fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.