BluSky Services, 15 év a légi szakértelem jegyében

Zerkowitz István   ·   2018.04.11. 11:15
cim

Portálunk egyik kedvelt szerzője, Zerkowitz István egyike azoknak, akik a hányattatott sorsú magyar aviatika részesei közül megtalálták a maguk szaktudásának megfelelő területet és ennek alapján sikerült virágzó vállalkozást alkotniuk. Az iho/hu olvasói persze szerzőnktől eddig szinte kizárólag az érdekes elemzéseit és blogjában a színes visszaemlékezéseit kísérhették figyelemmel, de most szívesen helyt adunk a cégéről szóló írásának is. Sajnos az elmúlt hónapokban kevés volt az ideje, hogy újabb cikkeket gyártson nekünk, de elfoglaltsága persze a brüsszeli központú vállalkozás sikerét is jelzi...

2003. áprilisa a repülési ipar világméretű krízisének közepette érkezett el, de ennek ellenére bizakodva néztünk a jövő elé. Vadonatúj vállalkozásunk akkor nyitotta ki szárnyait és hittünk benne, hogy a nehézségek ellenére sikeres lesz, és talán éppen a szokásosnál bonyolultabb környezet az, ami még több motivációt ad, hogy tényleg sikerre vigyük a kezdeményezést.

Az elmúlt 15 év bebizonyította, hogy a bizakodás nem volt alaptalan. A BluSky Services ma már hivatalos SITA beszállító, akkreditált IATA oktató, hogy csak kettőt említsünk az elért minősítésekből melyek egyikét sem adják érdemtelenül. Megrendelőink az egész világot behálózzák, Szaúd Arábiától Kanadáig és Los Angelestől a Csendes-óceán legtávolabbi partvidékéig. A csúcstechnológiák elismert szakértőjeként és megbízható partnerként tekintenek ránk.

De hát mivel is foglalkozik a BluSky? A repülés technológiai fejlődése elkerülhetetlenné teszi a repülőterek, légitársaságok és a légiforgalmi irányítási szervezeteknek a külső szakértelem bevonását. Ez árhatékonyabb, mintha minden területen saját szakembereket alkalmaznának. A BluSky ezt a külső segítséget biztosítja kiváló minőségben, rugalmasan és rendkívül versenyképes áron.

Az alapításkor kitűzött célok, a minőség és megbízhatóság, a mai napig alapját képezik minden tevékenységünknek. A 15. évfordulót azzal ünnepeljük, hogy köszönetet mondunk minden barátunknak és más segítőinknek, akik nélkül ez a siker nem lett volna lehetséges. Köszönetet mondunk megrendelőinknek és partnereinknek is, akik bizalma a legbiztosabb jel arra, hogy jó úton járunk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek