A Széll Kálmán téren egy BKV-busz hátulról nekiütközött az előtte állónak. A BKV sajtóosztálya megerősítette az információt. Szavaik szerint: "Csütörtök reggel 8.13-kor a Széll Kálmán téren egy járművezető nélküli 149-es autóbusz egy Volánbusz által üzemeltetett 22-es jelzésű járatba gurult. Az esetben két utas könnyebben sérült. A baleset körülményeinek tisztázására rendőrségi vizsgálat van folyamatban."

Korábban írtuk:

A blikk.hu megszólaltatott egy szemtanút. Elmondta, hogy a 149-es busz megállójában állt, amikor csattanást hallott: egy parkoló buszba hajtott bele kis sebességgel egy másik. Repültek a szilánkok a szélvédőből.

Az Index információi szerint a buszban nem volt vezető és a lejtőn magától elindult. Egy szemtanú szerint egy repülő üvegszilánk egy nőt a fülén sebesített meg.

A BKK és a rendőrség oldalán egyelőre semmi információt nem található az esetről, ha további részletek derülnek ki, frissítjük cikkünket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!