Conectover: Kecskemétre költöztek a szegedi szóló Mergák

Bohus Dávid   ·   2016.01.06. 11:15
connectover0

Januárra elhárultak az adminisztrációs okok, forgalomba állt Szegeden a vadonatúj Scaniaflotta. Ez viszont azt is jelentette, hogy a csongrádi megyeszékhely Mercedes Conectóira már nincs szüksége helyben a DAKK-nak. A közlekedési társaság ezért úgy döntött, a szegedi szóló buszokat Kecskemétre vezénylik át, ahol a hibrid Citarókkal együtt viszik az utasokat. Az átvezénylésnek ez a mostani volt a végső fázisa, korábban is kerültek már át Szegedről buszok: Bács-Kiskun megye székhelyen így jelentősen nő az alacsonypadlós buszok száma.

Az 541-es LePKe érkezik a SZILK felől. A képre kattintva galéria nyílik a szerző fotóiból

Fotóink még tavaly, a Conectók utolsó szegedi üzemnapjain készültek. De van két bónuszképünk is!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Hosszú hétvége március idusán: csütörtökön már péntek van a MÁV-nál

iho   ·   2024.03.13. 08:50

Március 15-én, a hosszú hétvégén jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi és hétvégi közlekedési rendről. Érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.