Csak semmi „bezzeg ott”!

iho/vasút   ·   2017.12.17. 18:00
cseszlovakia0

Noha létrehozói és fejlesztői között is akadnak olyanok, akik szerint a Facebook már abba a fázisba jutott, hogy „széttépi a társadalom működését biztosító közösség szövetét”, békeidőkbéli funkciója szerint a közösségi média a felhasználók által létrehozott tartalom, méghozzá olyan széles körben hozzáférhető technológiák segítségével, amelyek megkönnyítik a kommunikációt, befolyásolják a csoporttagokkal és a szélesebb közönséggel folytatott interakciót. És igen, a közösségi média megbízható gazdaságban üzletté alakul.

A Facebookkal épít, erősít brandet a České dráhy, illetve a cseh és a szlovák hálózaton szolgáltató Regiojet (is). Prágai levelezőnk, Korcsmáros Gábor rendszeresen felhívja figyelmünket a frissülésekre, és némely poszt láttán árulja el a szaporán szmájlizó Garai szerkesztő, hogy ő bizony szeretne Cseh, Szlovákiában élni... (Egészen pontosan: Cseszlovákiába [sic] akarok disszidálni! – gszl) Ne hagyjuk veszendőbe menni ezeket a tartalmakat! Képek, galériába rendezve.

Fotó a Regiojet oldaláról. Arról szól, hogy a fedélzeten tíz koronáért (cirka 125–130 forint) lehet kapni egy szelet túrós, szilvás vagy pudingos tortaszeletet. Az ülés bőr, a kedvesen a tortaszeletet fixírozó leányzó üde, hamvas. Felhívnánk figyelmüket a formatervezett villára is. Persze mi sem azt néztük perceken át...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek