Csinos vagyok!

iho/zöldút   ·   2015.04.12. 11:15
twrun0

„Elegánsan két keréken – állítsuk meg az időt egy különleges pillanatra” vintage kerékpáros fölvonulást rendezett a Tweed Run Budapest baráti társaság. A résztvevők a múlt század húszas-harmincas éveibe tekertek vissza. A szokatlan „farsangon”, a férfiaknak bajuszpartin is, az alábbi kategóriákban lehetett indulni: tweed legény, tweed leány, gengszter úr, gengszter hölgy, bajusz-szakáll, veterán kerékpár, retro kerékpár.

Fess férfiember 1.0 a budapesti Tweed Runon. A piros csengőt mi leszereltük volna... Galériánkban gyönyörű hölgyek is vannak! (fotók: MTI/Mohai Balázs)

Az őrület egyébként 2009-ben Londonból terjedt el világszerte, hamar a fővárosba ért. Az indulók ezúttal is Budapest belvárosában tekertek egy jót.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek