Az easyJet ősztől Bukarestbe, Larnacába, Velencébe, Lyonba és Tenerifére is indít járatot angliai repülőtereiről. A menetrend bővítés során 190 ezerrel nő légitársaság utasainak számára – hangzik a társaság közleménye.

Az easyJet első bukaresti járata a Gatwick repülőtérről száll fel október 17-én; a román fővárosába már akár 13.000 forintnak megfelelő összegért is eljuthatnak Londonból az utasok.

A ciprusi Larnacába a liverpooli John Lennon repülőtérről hetente kétszer indulnak november elejétől az easyJet gépek. A londoni Lutonról a világ egyik legromantikusabb városa, Velence is elérhető lesz hetente négy alkalommal, az első gép stílusosan Valentin-nap előtt, február 13-án száll fel.

December 14-től Manchesterből indít járatot a légitársaság a kedvelt francia üdülőhelyre és síparadicsomba, Lyonba, Newcastle repülőteréről pedig november 6-tól egy héten kétszer repülhetnek a Tenerifére az utasok.

Az easyJet 11 brit repülőterét az elmúlt egy év során 34 millió utas vette igénybe, akik a desztinációk bővítésével októbertől még több városba látogathatnak el Londonból, Manchesterből, Liverpoolból és Newcastle-ből.