Egy éve fotózzátok le nekünk!

Berky Dénes   ·   2013.09.30. 15:30
fotozd_le_nekunk_kiskep

Az egész ötlet azzal kezdődött, hogy sokan küldtek nekünk a nyár végén a nyári menetrend érdekességeiről képeket, így arra gondoltunk, összeválogatunk ezekből egy szép galériát, hogy egyben jelenhessen meg. Ez annyira jól sikerült, hogy egy második részt is kellett csinálni a nyári képeknek, amely felvetette a gondolatot, hogy az olvasók annyi jó képet küldenek nekünk, amit az egy-egy kép miatt nem tudunk megjelentetni, hogy csináljunk ennek egy keretet, legyen rendszerezve, és így mindenki megmutathatja legszebb képeit! Ezt a két nyári képekből álló cikket lehet az ős-FLN-eknek nevezni, ugyanis 2012. szeptember 26-án meghirdettük a Fotózd le nekünk! blogot és az első témát. A választás az IK405-ösökre esett, ugyanis már akkor úgy tűnt, hogy nincs sok idejük hátra, az ügyük azonban azóta is csak húzódik. Ezután minden rovatunkhoz kapcsolódóan jött egy téma, hétről hétre egyre nagyobb érdeklődésnek örvendett a blog, sok szebbnél szebb kép ment át a kezemen, igazán érdekes volt látni, hogy mennyien fotóznak egészen jó minőségben úgy, hogy adott esetben soha senki nem látja képeiket!

1, IK405: A megszokott helyén, a budai várban Inpius felvételén<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

Az első megjelenés óta sok víz lefolyt már a Dunán, rengeteg témából láttunk szép felvételeket, és mint mindig, ezt most is nagyon köszönjük az olvasóknak, akik hozzájárultak a megjelenéshez, és elküldték nekünk képeiket! Talán észerevehették, hogy a legutóbbi, a polgári veteránbusz-találkozóról szóló megjelenéshez már nem a megszokott e-mail címre kellett küldeni a képeket, mivel nekem – más elfoglaltságom miatt – már nem igazán jut időm a szerkesztésre, a képek válogatására. Ezért a Fotózd le nekünk! blog most bizonytalan ideig szünetel. De ha valami aktuális vagy érdekes képük van, ne habozzanak elküldeni az iho@indohaz.hu e-mail címre!

Most pedig, a jubileumi megjelenésre való tekintettel, itt egy galéria, amelyben az összes eddigi témából egy-egy képet, teljesen szubjektív módon kiválasztva eleveníthetjük fel a blog eddigi történetét!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek