Egyéni karakter, állandó védelem – egyedi gyártású biztonsági ajtók

iho   ·   2019.07.20. 02:02

(x)

Sokszor kihívás a szokásostól eltérő bejárat méret is, mert különbözik a szabványtól, és így nehéz megfelelő bejárati ajtót találni. Ezért olyan ajtókat gyártó céget kell keresnünk, akik vállalják egyedi biztonsági ajtók gyártását, mind a méret, mind a külső megjelenés tekintetében. A Nívó Biztonsági Ajtó szakemberei hosszú évek óta azon fáradoznak, hogy termékeikkel a maximális biztonságot nyújtsák, és az egyéni elképzeléseket is maradéktalanul megvalósítsák.

Színek bűvöletében

A weboldalon megtekinthetjük az elérhető színskálát: közel 70-féléből választhatunk. A képernyőn azonban nem biztos, hogy a valós árnyalatokat látjuk, ezért érdemes saját szemünkkel is meggyőződni a kiválasztott színről. Ezt megtehetjük a gyártó bemutatótermében, de a helyszíni felmérés során is tájékozódhatunk.

A Nívó szakembereinél lévő színminták alapján biztosra mehetünk: kiválaszthatjuk azt a színt, amit igazán látni szeretnénk bejárati ajtónkon. Felár ellenében egészen különleges színezést is rendelhetünk. Ráadásul az ajtó két oldalát egymástól eltérő színezéssel is kérhetjük. A burkolás standard, plusz és extra kategóriákban, illetve festett és fóliázott kivitelben is elérhető.

Egyedi ajtó, egyedi tervezés

Az egyedi tervezés során nem csak a méret és szín kérdésében dönthetünk, hanem a mintázatról is. A mart, illetve biztonsági üveggel ellátott felületek mennyisége és elrendezése is választható. Az ajtóhoz széles kilincs választékot kínál a gyártó, hogy az adott stílushoz leginkább passzoló nyitókart is megtaláljuk.

A kivitelezési módoknál is bőven van mozgásterünk. Az egyszárnyú és aszimmetrikus biztonsági ajtóknál üvegbetétes és be- illetve oldalvilágítós megoldások közül választhatunk. A Nívó minőséget a kétszárnyú biztonsági ajtónál is garantáltan megkapjuk.

Csak az árban lehet engedmény

Érdemes az akciókról is tájékozódni, hiszen rendszeresen biztosít a cég pénztárcabarát lehetőségeket. A felmérés során rögzítik a méreteket és kéréseinket, majd a szakemberek árajánlatot készítenek számunkra. A biztonsági bejárati ajtó beszerelése után, kérésre a régi nyílászáró elszállításáról is gondoskodik a cég. A rendeléshez most optikai kitekintőt, 5 garnitúra kulcsot és belső gombfordítót is ad a cég. Ha egyéni elképzeléseinket látni is szeretnénk, akkor a honlapon egy praktikus ajtótervező alkalmazás lesz segítségünkre. Az egyedi méretben és színben gyártott Nívó ajtó, teljes körű védelmet nyújt otthona és családja számára.

Kapcsolódó hírek