Együttműködésben a Kühne + Nagel és az Alibaba.com

iho/közút   ·   2017.04.18. 13:45
400px_kuhnenagel

A napokban aláírt egyetértési megállapodás értelmében a Kühne + Nagel globális logisztikai hálózata és átfogó képességei egyesülnek az Alibaba business-to-business (B2B) – vagyis az egyes cégek más vállalkozásoknak kínált megoldásainak – e-kereskedelemben elért tapasztalatával, ezáltal vezető e-kereskedelmi logisztikai szolgáltatásokat nyújthatnak a kínai bázisú fuvarozóknak.

Együttműködő partnere lett az Alibaba.com-nak a Kühne + Nagel

Az Alibaba.com fizetett kínai tagjai már több mint egy éve azonnal kérhetnek ajánlatokat, foglalhatnak transzfer vagy célállomásokra történő szállítást a légi szállítmányoknak a Kühne + Nagel KN FreightNet elnevezésű, digitális megoldása által, amit az alibaba.com oldalon találnak meg. A felek e-kereskedelmi kapcsolata a konténernél kisebb méretű (LCL) szállításra is kiterjed. A stratégiai partnerség az e-kereskedelmi óráscéget és a logisztikai vállalatot még közelebb fogja hozni egymáshoz, ezáltal a logisztikai szolgáltatások köre is kibővül a közeljövőben, lefedve a légi, tengeri, vasúti és szárazföldi szállítási módokat, valamint a Kínán kívüli logisztikai szerződéseket – írja a Logistik Express.

Az Alibaba.com szerint a Kühne + Nagel partnerségével az ügyfelek kihasználhatják a határokon átnyúló kereskedelem lehetőségeit. A Kühne + Nagel számára az üzleti kapcsolat létrehozása összhangban áll a logisztikai szolgáltatások digitalizálásának globális stratégiájával, amely az ügyfelek egyre bővülő igényeit hivatott kiszolgálni.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek