Elindultak az agglomerációs buszok

iho   ·   2014.04.26. 16:15
agglo140426_0

Elkezdték használnia a péceliek a Volánbusz agglomerációs buszait. A képre kattintva galéria nyílik (fotó: BKK Facebook-oldala)

Ezeket írtuk az agglomerációs buszokról

Szombaton indulnak az új agglomerációs buszok
Huszonöt csuklós hibridbusz érkezik Budapestre
Új buszokkal az agglomerációban
Jönnek, mennek az MAN-ek
Ilyenek lesznek az új agglomerációs buszok
A Volánbusz nyerte a BKK agglomerációs tenderét
Jönnek a Lawók!
Egy, az agglomerációsok közül
Jönnek az új Volvók

Új, alacsonypadlós, klimatizált és a mozgásukban korlátozottak, babakocsival közlekedők számára is kényelmes utazást biztosító autóbuszok álltak forgalomba mától a Rákoscsabát és Rákoskeresztúrt is érintő, Pécelig közlekedő 169E és 956-os járatok útvonalán. A járműveket a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére a VOLÁNBUSZ Zrt. üzemelteti.

A menetrendek, járatszámok és tarifák továbbra is a megszokott fővárosi BKK-rendszerbe illeszkednek. A 11 milliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően 150 új autóbusz áll ütemezetten forgalomba a BKK hálózatában lévő elővárosi vonalakon.

A BKK Facebook-oldalán jelent meg ez a képriport, amelyen az első 169E-s járatok láthatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.