Érdekképviselet

MTI/iho   ·   2018.02.01. 16:43

Együttműködési megállapodást kötött a Közúti Közlekedési Szakszervezet, a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Vasutasok Szakszervezete és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás (VDSZSZ Szolidaritás), hogy egységes álláspontot képviselhessenek a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumán (KVKF).

A VDSZSZ Szolidaritás közleménye hangsúlyozza, hogy a munkavállalói érdekképviseletek egységes, előre egyeztetett álláspontja a február 12-én megalakuló KVKF munkájának hatékonyságát segítheti. Az érdekegyeztető fórum a munkavállalókat érintő döntésekkel kapcsolatos egyeztetésekre jön létre, munkájában a tulajdonos állami oldalról a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) képviselői, munkaadói oldalról a Stratégiai Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségének tagjai vesznek részt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Kapcsolódó hírek