Ezt a trollt nem lehet nem szeretni!

iho   ·   2015.12.18. 19:28
trollrigo0

„Véleményem szerint a franciák második Trianon-t fognak csinálni a BKK-nál, mivel annyira hasonlít a grafika az Auchan közért-óriáscég nagy kezdőbetűbe rejtett kismadaras logójára, hogy elbukhatnának egy szerzői és szomszédos jogok pert. Vagy a Tesco fogja beperelni a BKK-t, amiért bújtatott Auchan reklámot helyezett el az e-bérletein és ezzel rontja a franciák javára árt a brit közért üzlet-menetének? A lehetőségek végtelenek, ha ügyvédek akarnak meggazdagodni...

Nem csodálkoznánk, ha meghátrálnának a Rumbach Sebestyén utcában... Gyorsan segítünk is nekik: rigó helyett lehetne például fácánkakas (Phasianus colchicus) is a „kabalaállat”... A felvétel a Pacsmagi Halastavak Természetvédelmi Területen, Tamási közelében készült (fotó: MTI/Kovács Attila)

Mindenesetre véleményem szerint az IHO-nak nem kellene a meglepően hasonlatos BKK rigó logót nyilvánosan bemutatnia addig, amíg nem tisztázott az eredetiség vagy plágium kérdése. Emlékezetes, hogy nemrég az Eurovíziós versenyben is felmerült erős magyar plágium gyanú, ami a franciák körében hazánk rossz hírét keltette.

Figyelmüket megköszönve, maradok tisztelettel...”

Ennyike!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek