Farnborough 2016: nyitónap videókban

iho/repülés   ·   2016.07.12. 16:15
farnborough2016_0

A Brit Királyi Légierő, a RAF Vörös Nyilak (Red Arrows) műrepülőcsoportja és a légierő egyik új, F-35 típusú lopakodó vadászgépe tart bemutatót az 53. farnborough-i air show-n (fotók: Daily Mail)

Négy videót ajánlunk olvasóink figyelmébe: a Boeing, az Airbus és az Embraer – képzavarral élve – szemüvegén keresztül nézhetik meg a 2016-os air show első és a nulladik napját, végül egy közel másfél órás összefoglalót láthatnak. A bemutatók közül többet elmosott az eső, és az is érdekes, hogy David Cameron brit miniszterelnök utolsó munkanapjainak egyikén még szétnézett a Boeingnél.

Áthúzás még a zivatar előtt: az A380-as is műrepülő ám – bizonyos körülmények között...

Üzletek is köttettek: a Xiamen Air például harminc 737 Max200-ast vásárolt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.