Felcsút: már csak a kisvasút NB I-es

iho/vasút   ·   2016.04.30. 18:28
felcsut_start0

Hivatalosan május 1-jén nyílik meg a felcsúti kisvasút, de már a mai napon birtokba vették az arrajárók. Ma ingyen lehetett tesztelni a vonalat, a kocsikat. A fűtőházban megjelent a miniszterelnök is. Az eseménnyel kapcsolatban a távirati iroda azt írta: „Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Vál-völgyi kisvasút első szakaszának átadásán Felcsúton 2016. április 30-án. A projekt a Pannónia Szíve program része, amely tizennégy települést érint.”

Őket nem érdekelte a becsületes, korrekt utolsó NB I-es forduló. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Vörös Attila)

Az örömöt egy picit beárnyékolja, hogy annak ellenére, hogy a Puskás Akadémia 2–1-es győzelmet aratott hazai pályán a Honvéd ellen, a fővárosi testgyakorlók nemcsak tőlük szenvedtek váratlan vereséget, hanem az utolsó fordulóban Dunaújvárosban a Vasastól is, amely 2–0-s győzelmével maga mögött tartotta a PAFC-ot, és bennmaradt az NB I-ben. Az M4 riporterének, Knézy Jenőnek értékelése szerint az angyalföldiek fölőrölték a második félidőben az MTK-t.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek