Félsiker a Soroksári úton

Vörös Attila   ·   2016.07.06. 11:15
800__P7041442

A téli, kora tavaszi állapotokhoz képest elképesztő változáson ment át a Soroksári úti vasútállomás gyalogos felüljárója. A gusztustalan szeméthalmot eltakarították, a minősíthetetlen állapotot viszonylag elfogadhatóvá tették. Sajnos még mindig csupa graffiti a műtárgy, de legalább nem kerülgeti a hányinger az arra járót!

A használt ruháktól, üvegszilánkoktól és minden elképzelhető hulladéktól már mentes felüljáró (Vörös Attila képei)

Márciusban a felüljáró takarítását firtató kérdésünkre a MÁV-tól ezt a választ kaptuk: „A vasúttársaság jelenleg kevés helyen végez gyalogosfelüljáró-takarítást, az új Szolgáltatási keretszerződések azonban már tartalmazzák ezeket a helyszíneket is. A MÁV-csoport célja ugyanis, hogy minél tisztább legyen a környezet, és ezáltal elégedettebbek legyenek az utasok. A Soroksári út esetében az új keretszerződések valós megoldást jelentenek, amelyeknek köszönhetően a felüljárók takarítására is vonatkozó komplex szolgáltatás rövid időn belül rendezetté teszi ezeket a területeket is.”

A liftek viszont még most sem működnek, talán soha nem is fognak...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek