Felüdülés Solymáron, Ürömben: beérnek a közúti fejlesztések

iho   ·   2015.06.27. 08:45
400px_solymar

Június 27-étől egyszerűbben és gyorsabban lehet megközelíteni Solymárt az 1,4 kilométer hosszú, kétszer egysávos útszakasz használatával, ami a Vasút utcától vezet Solymár belterületi szakaszán az Auchannál található körforgalomig. Az útszakasz forgalomba helyezését követően a kivitelező megkezdi a solymári megállóhely kétszáznegyven P+R és hatvan B+R férőhelyeinek kialakítását.

Ma már egy kicsivel több autó erre... <br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók: NIF)

Az ürömi körforgalomnál a felelős vállalkozó jelenleg az éjszakai aszfaltozáshoz szükséges munkálatokat készíti elő. Hétvégén napközben a padkák, járdák kialakítását végzi, vaalmint az elektromos és hírközlő hálózat, a közvilágítás kiépítése valósul meg. Szombat este kilenc órától vasárnap hajnalig a burkolatot festik. Hétfőn és kedden folytatódik a járda és- a padkaépítés, a zöldterület rendezése, valamint a közvilágítás, az elektromos és hírközlő hálózat kiépítése.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek