Felújítják az M0-ás egy szakaszát

iho   ·   2014.07.03. 16:28

A szakasz az M6-os autópálya és az 51-es főút között helyezkedik el, és csak az autóút először megépült - régi - oldalát érinti. Legnagyobb feladat a Deák Ferenc (Hárosi) Duna-híd, "öszvér" felszerkezetének acél felszerkezetre történő cseréje. A kész híd aszfalt burkolatot kap. Emellett része a munkának tíz felül- és két aluljáró rekonstrukciója és számos egyéb - kiegészítő - feladat.


A kivitelezési idő 28 hónap, amely a nyertes ajánlattevővel kötött szerződés aláírásától indul. Ajánlatot az tehet, akinek az előző három üzleti évben a gyorsforgalmi út építése, átépítése, felújítása, vagy hídépítési, műtárgy építési, átépítési, felújítási
munkából származott nettó árbevétele - a három évben együtt - elérte a 28,89 milliárd forintot.


Az ajánlattevőnek emellett rendelkeznie kell összesen legalább tíz kilométer új gyorsforgalmi út építési, vagy ugyanilyen hosszú meglévő gyorsforgalmi út felújítási referenciával. Az ajánlattételi határidő augusztus 14. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kapcsolódó hírek