Fociztak, teniszeztek az infrastruktúrátorok

iho   ·   2016.10.02. 18:45
infrakupa0

Huszonkét focicsapatot összeszervezni egy hétvégére nem kis teljesítmény. Ráadásul a pályára lépők jelentős része „szaklabdarúgó” lehetett, hiszen a meccseket az infrastrukturális szektor legnagyobb szabadidősport programja, az Infrastruktúra Kupa és Családi Napján rendezték meg a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban. Két ötös és két hatos csoportban zajlott a labdakergetés, hogy aztán jöjjön az egyenes kieséses szakasz annak minden drámájával, hosszabbításokkal, büntetőkkel. A fináléban a Nemzetgazdasági Minisztérium legyőzte a NIF-et 2–1-re.

A focikupa dobogója: fehérben a legboldogabb második NIF, kékben a szerény győztes szakminisztérium, narancsban a Magyar Közút

De nemcsak focizni lehetett, volt tenisz, páros is. Itt idéznénk az eredeti sajtóközleményt: „mindenki megtalálhatta a számára érdekes aktivitást és látványosságot, illetve az első alkalommal megrendezett vezetői tenisz tornán olyan illusztris párosokat fogadtak, mint a GYSEV Zrt. vezérigazgatója és vezérigazgató-helyettese.”

Hát... Ezek voltak Budapesten a Szabadság utcában.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek