Forgalomba merészkedik egy csuklós Modulo

iho/közút   ·   2018.04.14. 11:15
Ikarbus_M168D_montazs_kicsi

Ahogy a minap beszámoltunk róla, a második határidő is elérkezett, de az Ikarus Egyedinek még mindig csak a megrendelt mennyiség töredékét sikerült legyártani, a BKV mindössze öt buszt tudott átvenni, a Volánbusz pedig egyet se. Ugyanakkor a meglévő néhány példánnyal is sok a baj, ezért még nem szállítottak utasokat – eddig.

A BKV úgy döntött, hogy a házi mérések, tesztek után utasforgalomba engedi a buszt, igaz csak egy nap erejéig, utána majd elválik, hogy mi lesz. Közben állítólag a gyártó is előállt egy javaslatcsomaggal a típus problémáinak orvoslására.

Az első rövidített Modulo M168D-t tehát a tervek szerint holnap, azaz április 15-én, vasárnap próbálhatják ki az érdeklődők a budapesti 7-es vonalon, a jármű megtalálásához a winmenetrendet ajánljuk.

Vasárnap elvileg először fog utast szállítani a hírhedt csuklós Modulo<br>(fotó: MTI)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.