Fotózd le nekünk! – Közlekedési csomópontok

Berky Dénes   ·   2013.03.18. 11:30
kiskep_csomo

A közlekedésmániások, vasút-, busz- és repülőfotósok legnagyobbrészt a járműveket szeretik, de ne feledkezzünk meg a kiszolgálóépületek, csomópontok fontosságáról sem. Az állomások nyüzsgése egyedi hangulatot ad a vasútnak és buszközlekedésnek is, hogy a repülőterekről ne is beszéljünk. Az olvasóinkat arra kértük, hogy ez alkalommal ezekről a csomópontokról küldjék be képeiket. Több felvételt is kaptunk külföldről, így még színesebb az e heti összeállítás. Köszönjük a képeket az olvasóinknak és kellemes képnézegetést kívánunk!

A Keleti pályaudvar színei, Flirt, Railjet, a MÁV, a GYSEV, sőt a ČD vonatai is Bokor Győző Péter fotóján<br>A képre kattintva galériát tekinthetnek meg az olvasók által küldött felvételekből

A jövő hét témája: Itt a tavasz, búcsúztassuk a telet! Ez alkalommal kifejezetten erről a télről várjuk a legjobb felvételeiket. Az elmúlt hétvége eseményei is bővelkedtek a témában e téren, ha vannak felvételeik erről is, akár a mentési munkálatokról, azokat is szívesen látjuk! Zárjuk a téli szezont egy szép havas képekből álló galériával! A képeket március 24-én este 18 óráig várjuk a berky.denes@indohaz.hu email címre. A tárgy rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek