Fotózd le nekünk! - Tél, második felvonás

Berky Dénes   ·   2013.03.25. 15:45
kiskep_tel2

A hirtelen jött kései havazáson felbuzdulva második alkalommal is a havas képek témában kértünk képeket olvasóinktól, most azonban kifejezetten az idei szezon ilyen jellegű felvételeit vártuk. A hó mindig jó hátteret ad a képeknek, minden járműfotós örül a havazásnak, így a múlt hétvégén is kirajzottak a hideg és a szél ellenére is a fotósok. Sok helyen rekedtek az utakon, vagy a vonaton az emberek, a hóeltakarítás sokáig tartott az állandó erős szél miatt, így még a hóval való küzdésről is akad kép a galériában. Köszönjük a képeket olvasóinknak és kellemes képnézegetést kívánunk!

Pergel Áron felvétele Pécel mellett készült, ahogy egy Flirt porol a hóban Hatvan felé<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: Magyarország modern motorvonatai. Ez alkalommal a nemrég aláírt szerződés apropóján nézzünk szét, milyen modern motorvonatok közlekednek hazánkban. Jelenleg a Stadler Flirt vonataiból 60, a Bombardier Talentjeiből 10, a Siemens Desiro vonatokból 31, a Metrovagonmas Uzsgyi becenevű motorvonataiból pedig 41 van a MÁV-Start állományában, és ehhez érkezik még negyvenkettő 2015-ig a Flirtökből. A motorvonatokat sok vasútrajongó nem szereti, mert elveszi a hangulatát a vonatozásnak, de az átlagos utasok és a környezetvédelem érdekében a motorvonatokban a jövő. Várjuk tehát a legjobb felvételeiket a témában, de maximum 10-et, a berky.denes@indohaz.hu email címre, március 31-én este hat óráig. A tárgy rovatba, amennyiben biztosak akarnak lenni abban, hogy megkapjuk, ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek