Fotózd le nekünk! - Traxx

Berky Dénes   ·   2012.11.19. 17:45
kiskeptraxx

A Trakció által 2007-ben kiírt pályázatot a Bombardier Transportation nyerte, így ez a cég szállíthatta a magyar vasúttársaságnak a 25 legújabb villamos mozdonyát. 2010-2011-ben az első páldány 30.000 kilométert futott a legkülönbözőbb viszonyok között, és jól teljesített, így jöhetett a további 24. Idén év elején megérkezett a 25. is, így teljes lett a flotta, és szinte az ország összes villamosított vonalán találkozhattunk már Traxx-okkal. Ezen a héten arra kértük olvasóinkat, hogy a blog keretében erről a sorozatról küldjék el nekünk a legjobb képeiket. Szép számmal érkeztek felvételek, hosszas válogatás után elkészült a végleges galéria, melyet most Ön is megtekinthet. Jó képnézegetést kívánunk!

Szántai Tamás Kisvárdán kapta lencsevégre a 21-es Traxx-szot<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: A különböző közlekedési ágazatok együttállása. Ha nem lenne egyértelmű, villamos-busz, vasút-busz, vasút-repülés, stb. A lényeg tehát, hogy ne csak egyféle közlekedési ágazat járműve legyen a képen, hanem több. A képeket továbbra is a berky.denes@indohaz.hu email címre várjuk, ezúttal november 25-én 18 óráig. A tárgymezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek