Fővárosi menetrend a két ünnep között

iho   ·   2015.12.28. 07:32

December 28-ától 30-áig egész nap, majd 31-én napközben az iskolaszünet idején érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben, illetve néhány vonalon – ahol ezt a menetrendben is feltüntették – ennél ritkább, az év végi menetrendnek megfelelő, az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazodó közlekedésre kell számítani. Az év végi menetrenddel rendelkező vonalakat a galériánkban láthatják. A két ünnep között nem közlekedik a D11-es hajó, valamint a 100-as, a 142-es és 261E autóbusz – ekkor gyakorlatilag nem utazunk ezeken a viszonylatokon.

A december 28-áról 29-ére, a 29-éről 30-ára és a 30-áról 31-ére virradó éjjel az éjszakai járatok a munkanapi érvényes menetrend szerint közlekednek. December 31-én a bevásárlóközpontokat kiszolgáló járatok többsége jellemzően 14 órától az utolsó járat indulásáig a bevásárlóközponti megállóhely érintése nélkül, rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik. A többi nappali járat menetrend szerinti utolsó indulási időpontjáig viszi az utasokat, ezután a szokásosnál lényegesen sűrűbb éjszakai járatokkal lehet utazni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek