Gáz ez a vonat

Arnold Balázs   ·   2014.03.20. 07:45
repcelak_kicsi

Zajlik az élet Észak-Dunántúlon, helyenként egymást érik a kiszolgáló tehervonatok. Remot M47-esek hordják a Bakony fáját, kövét és Balatonfűzfőre a tartálykocsikat, de a térségben szinte minden más ipartelepre, rakodóhelyre is a ráncfelvarrt román mozdonyokat küldik a néhány összegyűjtendő kocsiért. Figyelni kell, hogy mikor bukkan fel nagyobb teljesítményű gép, Csörgő vagy esetleg Szergej egy-egy kiszolgáló tehervonat élén, mert ez általában látványos, hosszú vonatot jelez előre.

Végül csak három gázszállító kocsi jutott a Szergejnek Répcelakon<br>A képre kattintva galéria nyílik a szerző képeiből

Szerdán a répcelaki Linde gáztelepet kiszolgáló vonatra adott remot Szergejt a Start, és környékbeli források is megerősítették, hogy komolyabb tehervonatra lehet számítani. Kora délelőtt gépmenetben érkezett meg a 628 319-es, és jó három óra tolatás után indult el Celldömölk-Rendező felé. Végül mindössze csupán három, üres gázszállító kocsival. De legalább a bárányfelhők nem tették tönkre a képet. És Szergej volt, nem Dácsia.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek