Gázolt a Szinva IC Adácsnál

iho/vasút   ·   2018.09.18. 10:35

Kedden reggel nem sokkal negyed tíz előtt Vámosgyörk és Ludas állomások között, Adács megállóhelynél az 502-es számú Szinva Intercity elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a helyszínen életét vesztette. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták. A helyszínt a gyöngyösi hivatásos tűzoltók biztosítják, akik segítenek az utasok átszállításában. A baleset miatt a Budapest–Hatvan–Miskolc (80-as) vonalon a távolsági járatok esetében húsz–harminc perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.