Győr küzd az Audi beszállítói parkért

iho/közút   ·   2012.03.09. 09:34

„Csütörtökön a győri önkormányzat hivatalos prezentációt tart az Audi Hungaria Motor Kft. szervezésében azoknak a cégeknek, amelyek a gyárbővítéshez kapcsolódóan érdeklődést mutatnak a beszállítói park iránt” – közölte Borkai Zsolt, Győr polgármestere, írja a Kisalföld.hu.

„Győr városa elkötelezett amellett, hogy a beszállítói park a város határain belül valósuljon meg, tovább erősítve ezáltal a kisalföldi megyeszékhely pozícióit. Győr – ahogy eddig, úgy a jövőben is – mindent elkövet azért, hogy a szigorú jogszabályi keretek betartása mellett versenyképes feltételeket biztosítson a beszállítói park számára” – mondta a polgármester.

Thomas Faustmann, a társaság ügyvezetésének elnöke a múlt héten a győri gyár logisztikai parkjával kapcsolatban azt közölte: egyelőre nem született döntés arról, hol épül fel a logisztikai park, de „Gönyű esélyei nagyon jók” ebben a versenyben.

Faustmann emlékeztetett arra, hogy a terület a magyar állam tulajdonában van, közúti és vasúti csatlakozással is rendelkezik, noha kérdéses, hogy ez utóbbit mennyire tudná kihasználni az Audi.

Kapcsolódó hírek