Ha a biztos sikerre mennél, válaszd a szülinapi újságot!

iho   ·   2019.05.25. 07:43

(x)

Születésnapi újság

Jó hír, hogy van megoldás, aminek biztosan örülni fog az ünnepelt, korosztálytól függetlenül. Természetesen nem a 18 év alattiakra gondolunk, hiszen nekik még nincs akkora múltjuk, hogy igazi értéket képviseljen egy ilyen ajándék, de afölött már bátran ajánljuk!

Ez az újság egy egyedi, személyre szabott darab, amit kifejezetten az ünnepelt adataiból, képeiből, neki szólóan állíthatunk össze. Nincs is más dolgunk, mint felkeresni a szulinapiujsag.hu weboldalt és megrendelni a szükséges darabot. Jó, ha rendelkezünk egy kiskori fényképpel az ünnepeltről, és frappánsan megírunk egy köszöntőt, amiben benne foglaljuk, hogy a mai nappal megérkezett közénk! Ehhez hasznos, ha tudjuk a születéskori súlyát, hosszát és pontos idejét is, hiszen így még egyedibb lesz az újság. Amennyiben nem rendelkeznénk babafotóval, akkor sem kell megijedni, mivel akkor egy kedves, korabeli grafikával kiegészítve készítik el az üdvözlő cikket. Az újság elkészítése A/3-as méretben történik, így minden korosztály számára jól látható, olvasható.

A készítési folyamat is roppant egyszerű, hiszen az archivált, korabeli újságokból ollóznak össze egy saját újságot, általában 12-16 oldal terjedelemben, bár az oldalszám igény esetén, felár ellenében növelhető. A legtöbb esetben több újság felhasználásával készül el a szülinapi darab, hiszen nem mindegyik napilapból maradt fenn éppen aznapról jó minőségű, használható példány. Az újságba több egyedi elemet is tetethetünk, mint például egyedi cikket, személyre szabott keresztrejtvényt és még sok minden mást.

Természetesen előfordulhat néhány apró hiányosság is, mint például, hogy olyan napra esett a születésnap, amikor nem volt éppen nyomtatás, vagy éppen aznap nem került kiadásra napilap, esetleg háború dúlt, vagy egyéb nehezítő körülmények játszottak közre. Ha ilyen merül fel, akkor arról mindenképp egyeztetnek velünk a szulinapiujsag.hu munkatársai, hogy így is szükség van-e az ajándékra. Ebben az esetben a környező napok fontos híreit gyűjtik egy csokorba, és abból készül el a személyre szabott újság.

Felmerülhet olyan körülmény is, hogy véletlenül SOS-ben van szükségünk az ajándékra. Szerencsére erre is van megoldás, hiszen rendelkeznek S.O.S szolgáltatással. Ennek keretein belül pár óra alatt már a kezünkben is tarthatjuk az ajándékot, igaz ez személyes átvételt igényel, amire így Budapesten kerülhet sor. Természetesen ez némi felár ellenében történik, de ha az utolsó pillanatban találjuk ki a tökéletes ajándékot, akkor minden perc számít az ünnepelt öröme érdekében.

Kapcsolódó hírek