Hasznos kiegészítő szolgáltatások kölcsönök mellé

iho   ·   2019.11.16. 17:05

(x)

Rövid bejegyzésünkben összefoglaljuk tehát azokat a kiegészítő szolgáltatásokat, amelyek által egyrészt fel tudunk készülni a hitelfelvétel után bekövetkező váratlan eseményekre, emellett pedig ha úgy szeretnénk, akkor kényelmesebb formában is pénzhez juthatunk. Nézzük meg tehát, hogy milyen az, amikor a pénz házhoz jön.

Az otthoni szolgáltatás kényelme

A legtöbb pénzintézetnél be kell fáradnunk egy irodába vagy bankfiókba ahhoz, hogy pénzhez jussunk. Át kell verekednünk magunkat a tömegen, sorszámot kell kérnünk a pultnál, és egészen addig szükséges várnunk, amíg mi következünk.

Az egész folyamat fárasztó, emellett pedig sok idővel jár. Mennyivel kényelmesebb lenne, ha a pénz házhoz jönne? Ha az illetékes munkatárs az otthonunkban keresne fel minket, egyúttal az ügyintézés folyamatát is a kanapén ülve tudnánk megoldani, beleértve magát a szerződéskötést.

Pontosan ezt a fajta kényelmes és felesleges köröktől mentes ügyintézési módot kínálja az otthoni szolgáltatás a Providentnél.

Az előrelátó csomag által kínált előnyök

A hitelfelvétel során bizony érdemes felkészülni a legrosszabb eshetőségre is. Az előrelátó csomag pontosan olyan szolgáltatásnak felel meg, amely a szerződő fél halála esetén elengedi a fennálló tartozást.

Ennek köszönhetően tehát a családtagokra nem hárul majd extra pénzügyi teher a havonta jelentkező törlesztőrészletek finanszírozása miatt. Egyúttal az előrelátó csomag részét képezi még egy meghosszabbított elállási és felmondási lehetőség is. A szerződő félre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást pedig szinte csak hab a tortán.

Ez a kiegészítő szolgáltatás tehát segítséget nyújthat abban, hogy a legrosszabb eshetőség esetére is legyen megoldás a tarsolyunkban.


A Provident tehát nemcsak a kölcsönök, de a kiegészítő szolgáltatások terén is a maximumot nyújtja

Amikor egy váratlan kiadás miatt kölcsönt szeretnénk felvenni, akkor minden bizonnyal igyekszünk megbízható pénzintézetet találni ehhez. Vagyis egy olyan partnert, aki világosan kommunikálja a hitelfelvétellel járó kötelezettségeket, és nem hallgat el semmilyen váratlan költségelemet.

Kiszámíthatóságra, valamint gyors ügyintézésre van ugyanis szükségünk annak érdekében, hogy az igényelt összeget minél gyorsabban megkapjuk, emellett pedig nem várt kiadások se okozzanak nehézségeket.

A Provident által kínált megoldásokról szerencsére elmondható, hogy az itt említett elvásároknak abszolút képesek megfelelni.

Kapcsolódó hírek