Hatostalanítva

iho   ·   2015.03.20. 08:45
00kicsi

A Budai Fonódó építéséhez kapcsolódva kezdődik pályafelújítás a Nagykörúton az Aradi utca és a Tátra utca között, valamint a garanciális munkákat is elvégzik a Margit hídon. Az csak hab a tortán, hogy a Széll Kálmán téren – hamarosan újabb képriporttal jelentkezünk – a Budai fonódóval (is) kapcsolatos átépítések zajlanak, ezért a körúti villamosokat nem is hiányolja senki talán – egyedül az utasok.

Szombattól ne keressék a körúti villamosokat a Moszkván!<br>(fotó: Kemsei Zoltán)

Mit is javasol a BKK a mégis erre utazó bátraknak? Napközben a 4-es és a 6-os villamosok a Móricz Zsigmond körtértől, illetve Újbuda-központtól csak az Oktogonig járnak, a Király utcától (átlapoltan) pótlóbusz közlekedik a Széll Kálmán térig. Éjszaka az egész vonalon pótlóbusz jár csupán. Szintén a fonódóhoz kapcsolható változás, hogy a 91-es és a 191-es buszok – a Margit körút Rómer Flóris út és a Tölgyfa utca közötti szakaszát kikerülve – a Fekete Sas utca–Tölgyfa utca útvonalon, a 116-os busz pedig „városnézővé” előlépve a Széll Kálmán tértől a Fény utcai piac–Retek utca–Dékán utca–Széll Kálmán tér–Krisztina körút–Vérmező út–Várfok utca kerülőn át jut a Bécsikapu térre. A változásokról, menetrendekről részletesen a BKK honlapján tájékozódhatnak.

(forrás: BKK)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek