Hétvégenként vágányzár Miskolcon

iho/vasút   ·   2012.03.03. 15:59

Márciusban folytatódnak a Zöld Nyíl villamos projekt kivitelezési munkálatai, ezért március és április hónap hétvégéin vágányzárra kell számítani a projekt még hátralévő építési munkálatai miatt – tájékoztatta a boon.hu-t az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága.

Március első három hétvégéjén (március 3-4., 10-11. és 17-18.) vágányzárat tartanak az Újgyőri piac és Felső-Majláth között. Március 3-án, szombaton az 1-es villamos csak a hajnali órákban közlekedett, azt követően csak a 2-es villamosok közlekednek a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. Március 4-én vasárnap csak a 2-es villamosok közlekednek.

Az Újgyőri főtérről villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat Felső-Majláthig csatlakozást biztosítva a 2-es villamosokhoz. A villamospótló autóbuszokra az Újgyőri főtér autóbusz-állomáson a 6-os autóbusz megállójában lehet felszállni.

A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a villamospótló autóbuszon a menetjegy másik- nem számozott- végét kell érvényesíteni.

Március 5-től, hétfőtől már a Felső-Majláth végállomás villamosmegállóit használhatják az utasok, az ideiglenes villamosmegálló megszűnik.

Kapcsolódó hírek