HEXVAVE 2016: túl a bemelegítésen

iho/vasút   ·   2016.04.08. 21:15
hev_debr2016_0

Nyolcadszor nyílt meg a Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület tavaszi kiállítása a Debreceni Művelődési Központ Józsai Közösségi Házában. A szervezőktől megtudtuk, ismét új elrendezésben állították fel modulrendszereiket, a H0-ást és az N-est is. A rendszeres látogatóknak újdonság lesz, hogy az egyesület Alpokalja állomása immár átmenő rendszerben is működik.

Kedvcsináló felvételek Debrecenből: szombaton és vasárnap is egész nap nyitva van a kiállítás. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Szabó István)

A több, mint negyven méteres H0-ás és a húsz méternyi N-es modulrendszer mellett önálló N-es diorámákat is láthatnak az érdeklődők, de van, digitális modellvasút vezetési lehetőség, és vasút-, autó-, repülő- és katonai modelleket is meg lehet vásárolni a helyszínen.

A debreceni Katonai Hagyományőrző Egyesület jóvoltából katonai relikviákat, tartozékokat, is bemutatnak. A kiállításon a DERKE is jelen van, helyszín, belépő, és minden egyéb tudnivaló megtalálható a galériánk végén a plakáton.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek