Hídlezárás szombaton

iho   ·   2013.05.16. 08:02

Szombaton, május 18-án délelőtt 10 és 11 óra között demonstráció miatt lezárják a Lánchidat. Ebben az időszakban a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek – közli a Budapesti Közlekedési Központ.

A 16-os buszok a Deák Ferenc tér M irányában a Clark Ádám tértől a Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Krisztina körút–Döbrentei tér–Erzsébet híd–Váci utca–Március 15. tér–Jane Haining rakpart–Eötvös tér–József Attila utca módosított útvonalon közlekedik. A járat nem érinti a Széchenyi István tér megállót.

A 16-os buszok a Deák Ferenc tér M végállomását a fenti időszakra a 9-es autóbuszok Kőbánya alsó irányú megállójába helyezik át.

A Széll Kálmán tér M irányában buszok a Deák Ferenc tér–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Ferenciek tere–Szabad sajtó út–Erzsébet híd–Szarvas tér–Apród utca–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér módosított útvonalon közlekednek. A járat a 9-es autóbuszok Kőbánya alsó irányú Deák Ferenc tér M megállójából indul, és nem érinti a Hild tér és a Széchenyi István tér megállókat.

A 105-ös buszok a Gyöngyösi utca M irányában a Clark Ádám tértől a Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Krisztina körút–Döbrentei tér–Erzsébet híd–Váci utca–Március 15. tér–Jane Haining rakpart–Eötvös tér–József Attila utca módosított útvonalon közlekedik. A járat nem érinti a Széchenyi István tér megállót.

Az Apor Vilmos tér irányában a Deák Ferenc tér–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Ferenciek tere–Szabad sajtó út–Erzsébet híd– Szarvas tér–Apród utca–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér módosított útvonalon közlekednek. A járat a 9-es autóbuszok Kőbánya alsó irányú Deák Ferenc tér M megállójából indul, és nem érinti a Hild tér és a Széchenyi István tér megállókat.

A terelt buszok megállóinak listáját a BKK weboldalán olvashatják el.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.