Hoztam is ajándékot, meg nem is

iho   ·   2015.10.30. 19:22
00kicsi

A Balaton déli partján futó vasútvonal felújításánál „érdekes eredménnyel szembesült” egy olvasónk. Elkészültek ugyanis a korszerű, fénysorompóval és korlátlabirintussal biztosított gyalogátjárók a vasúti pályán, ám a 7-es út felől szalagkorláttal lezárva. Játsszunk el a gondolattal, mi is történhetett!

  • A pénzt csak a vasútvonal és a vasúti infrastuktúra felújítására adták, a közúthoz köze nincs, és az Unió bizony keményen ellenőriz, nem lehetett sutyiban zebrát festeni, jelzőlámpát állítani;
  • Elfelejettek egyeztetni a közútkezelővel, hogy különítsenek el némi forrást a gyalogátkelőhelyek felfestésére, biztosítására;
  • Tulajdonképpen senkit nem érdekelt az egész, „az uniós pénz megvan, a vasúti gyalogátjáró elkészült, a kutyát nem érdekli, hova és hogyan megy tovább a gyalogos”.

Önök szerint mi lehet az igazság? Várjuk olvasóink további megfejtéseit! A MÁV Sajtó is játszik!

Zamárdi felső és Széplak között található az egyik „vak” átjáró. Jó, itt a híd szervizjárdája még megoldást is kínálhat<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Kocsis Ferenc felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek