IHO előadás a CsoPában, harmadszor

iho   ·   2017.05.02. 16:43
buszkicsi

Az eddigi előadásokban a vasútri közlekedés és a repülés rejtelmeiről hallhattak az érdeklődők előadást a budapesti CsoPa Playbarban. Harmadik előadásunk – amelyet szakértő kollégánk, Bohus Dávid tart – a magyarországi városi buszokról szól majd, felölelve a több mint egy évszázados történetüket, a lassan-lassan elfogyó Ikarus autóbuszok históriáját, majd a jelen égető problémái és az ezekre adott megoldások következnek, kitérve a lassan talán újjáéledő hazai buszgyártásra és a használt buszok beszerzésére is.

Az előadás május 22-én, 18 órakor kezdődik a CsoPa Playbarban (a volt Új Udvar bevásárlóközpont, III. Bécsi út 38-44.), előzetesen regisztrálni a tok@csopa.hu címen lehet.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Vasútmodell Kiemelt ajánlatok

Indóház, XX/2. 2024. április–május, a kötöttpályás olvasnivaló

iho.hu   ·   2024.04.03. 14:14

Dióhéj: szomorú Szergej-sors, avagy hol Dombóvár állott, most kőhalom; a MÁV V46 sorozatú villamos mozdonyai, a Szöcskék; a világ legnagyobb számban megépített és forgalomba helyezett motorvonata, a Ganz-MÁVAG D1; Délkelet-ázsiai fejlődési pályák szigeti rónákon és esőerdőkben, őszinte kritika az A.C.M.E M63-asáról.