Index: online BKK-bérlet a vizes vb alatt

iho/vasút   ·   2017.07.06. 15:07

Az index információi szerint „a vizes vb-re időzítve, július 10-én kezdődő héten tervezi bevezetni a BKK az új online jegyértékesítési rendszerét. (...) A vásárláshoz az interneten kell regisztrálni, a bérlet pedig bemutatható mobiltelefonon.

(...)

A BKK a jövő hét közepétől megkezdi a napi- és hetijegyek, valamint a bérletek online értékesítését. Ha valaki a neten regisztrál, és megvásárolja a bérletét, akkor mobiltelefonon tudja bemutatni az ellenőrnek.” Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója megerősítette a honlap információit, de hozzátette azt is: most folyik a rendszer utolsó tesztelése, az indulás a hónap közepén, július 13-14 körül várható.

„A jegyek, bérletek internetes vásárlásához az utasoknak regisztrálniuk kell egy honlapon az igazolványukat (lehet személyi vagy diákigazolvány, jogosítvány, útlevél), az értékesítő felület háttérrendszerében pedig ahhoz rendelődik hozzá a megvásárolt jegy vagy bérlet. A megvásárolt jegyeket, bérleteket az utasok később a telefonjukon tudják megjeleníteni az erre szolgáló internetes felületre csatlakozva. Az ellenőrzéskor ezt kell felmutatni” – sorolta az index.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek