Indul a negyedik Budapest–Párizs AF-járat

iho   ·   2015.03.27. 14:00
cim

Március 29-étől újabb járatot indít az Air France a francia fővárosba, adta hírül a légitársaság budapesti sajtóértekezletén. Az új, egyébként 131 férőhelyes A318 géptípussal üzemelő negyedik járat a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről délután, 15:25-kor indul Budapestre, míg Budapestről kora este, azaz 18:20-kor indul vissza a francia fővárosba. A járatnak köszönhetően még több, az egész világra kiterjedő csatlakozás lesz kényelmesen elérhető.

– A járatok számának négyre bővítése az Air France sikerességét bizonyítja a magyar piacon, jele annak, hogy társaságunk szeretné megerősíteni magyar kereskedelmi kapcsolatait. Az ismételten bővített menetrenddel utazóközönségünk könnyebben tud csatlakozni a világszintű hálózatunk járataihoz, és Budapest is könnyebben elérhető lesz. Ez csak egyike annak a számos fejlesztésnek, amelyet az Air France tesz meg annak érdekében, hogy minden utasának a lehető legkényelmesebb utazási élményt biztosítsa – fogalmazott Dror Harel, az Air France magyarországi igazgatója.

(fotók: Budapest Airport)

A negyedik Budapest–Párizs-járat elsősorban ázsiai, dél-amerikai, afrikai járatokhoz biztosít kényelmes csatlakozást, de számos franciaországi célállomás is könnyebben megközelíthető lesz.

– Nagy örömmel fogadjuk az újabb napi járatot Párizs felé. Amellett, hogy egy újabb átszállási lehetőséget kínál a magyar utasoknak, akik Franciaországba vagy más célállomásokra utaznak, az Észak- és Dél Amerikából, valamint Afrikából érkező látogatóknak is lehetővé teszi, hogy megtekinthessék az egyre népszerűbb Budapestet – mondta el Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: – Különösen örülünk annak, hogy az Air France által kínált prémium termékek és szolgáltatások kiváló utazási lehetőséget biztosítanak mind az üzleti, mind pedig a szabadidős utasainknak.

Március 29-étől Budapestről a felújított párizsi Charles de Gaulle repülőtérre a járatok 6:35; 10:10; 15:50 és 18:20 órakor indulnak. Párizsból Budapestre pedig 7:15 ; 12:55, 15:25 és 20:45-órakor. A kora reggeli és délelőtti órákban utazókat egy 138 férőhelyes A319-es repülőgép szállítja, míg a délután indulók 131 férőhelyes A318 és a 165 férőhelyes A320-as  repülőgépen utaznak majd.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.