Itt a legújabb Werbelok: 1.0-s fotók Hatvanból

iho/vasút   ·   2015.06.25. 07:35
gerhunwlok0

A hármas Taurus a kormány megbízásából a Német–Magyar Barátság Évét hirdeti. A Loc&More Kft.-től, Szaurer Mátyástól kaptuk az első fotókat a frissen matricázott gépről. A mozdony első útja Bécsbe vezet június 25-én 18:10-kor a Keletiből. Várjuk a róla készült fotókat e-mailben! A képekből pedig egy hatalmas olvasói galériát készítünk!

Még Hatvanban, szolmizáció előtt. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Loc&More Kft. | Szaurer Mátyás)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.