Járatok poggyász nélkül!

iho   ·   2015.02.26. 09:12
cim2

Több tucat járatot indított el az American – egyetlen feladott poggyász nélkül, adják hírül amerikai források. Az eset a Miami International repülőtéren történt, méghozzá egy poggyászosztályozó meghibásodása miatt.

Az American az újságírók megkeresésére sem közölte, hány járatot érintett ez a kellemetlenség, de a jelek szerint igen sok célállomásra érkeztek bőröndjeik nélkül az utasok, többek közt az érintett desztinációk között volt New York, Boston, Los Angeles és Cancun.

Az utasok panaszáradata szerint végül is mindenki megkapta a bőröndjét, de legjobb esetben másfél, legrosszabb esetben hét órányi várakozás után. A légitársaság alkalmazottai sem lehettek a helyzet magaslatán, volt, aki azt javasolta, hogy még mielőtt elhagyják a repülőteret, tegyenek panaszt mások viszont azt a tanácsot kapták, hogy nyugodtan menjenek haza vagy a szállójukba és csak hívják fel a vevőszolgálatot.

A legfurább magyarázatot az az utas kapta, akinek a társaság azt mondta, azért maradt le a poggyásza, mert túlterhelt volt a járat, és ezért nem fért fel minden bőrönd a gépre – ahhoz képest, hogy az illető járat egyetlen utasának sem érkezett meg poggyásza a géppel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek