Jöjjön ki Óbudára!

iho   ·   2017.05.05. 11:16

Megszűnik? Megmarad? Hol be akarják zárni, hol pedig nem az óbudai buszgarázst, ahol a nyílt napok megrendezésének már komoly hagyományai vannak.

A 2017. május 6-ai rendezvényen minden korosztály és érdeklődési kör számára változatos programokat kínálnak. A szakmai érdeklődőket busz- és alkatrészkiállítással, csuklós buszok bemutatójával várják, a gyermekes családok a kreatív foglalkozások, a közlekedésbiztonsági KRESZ-pálya és a mini mozi között választhatnak. Egy UAZ-zal és egy Ikarus 260-assal telephelyi körsétára is viszik a látogatókat. Ismét lesz tesztvezetés, amely – természetesen a jogosítványon kívül – regisztrációhoz is kötött, jelentkezni a BKV honlapján lehet.

A programokon május 6-án, 10-15 óra között lehet részt venni, a 118-as, 160-as, 218-as autóbuszokon kívül Árpád híd metróállomásról és a Bécsi út–Vörösvári úti villamosvégállomásról félóránként induló különjárati autóbuszokkal lehet megközelíteni a helyszínt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.