Kamionnal ütközött és felborult egy busz az M1-esen

iho/közút   ·   2018.12.03. 09:44

Egy a leállósávban várakozó ukrán rendszámú busznak ütközött egy román kamion az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ács térségében, a 88. kilométer közelében – tájékoztatta a baleset részleteiről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője, Racsné Galambos Réka az MTI-t.

Egy, a leállósávban várakozó ukrán busznak ütközött egy teherautó az M1-esen. A balesetben négyen sérültek meg (fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a busz az oldalára borult. A járművön harmincketten utaztak. A balesetben négyen könnyebben megsérültek. A műszaki mentést a komáromi és a tatabányai hivatásos, valamint a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók végzik. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek áramtalanították a járműveket.

A sztráda érintett szakaszát a főváros felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták a forgalom elől. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról, visszahajtani Komáromnál lehet.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek